Τζιώρας: «Αν είμαστε ενωμένοι, δε μας σταματά τίποτα»

Ο Χρήστος Τζιώρας ήταν από τους άτυχους της περσινής αγωνιστικής περιόδου για τη Νίκη Βόλου, καθώς οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να προσφέρει όσα αυτός ήθελε, όμως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, είναι αποφασισμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και την αγάπη του κόσμου.

Ο «πρωταθλητής» με τα κυανόλευκα, την περίοδο 2013-14, μίλησε στο goalpost.gr για συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της εκ νέου συνεργασίας με τη Νίκη Βόλου και τόνισε πως για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου η ομάδα πρέπει να ενωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Τζιώρα στο goalpost.gr:

«Νιώθω χαρούμενος που θα συνεχίσω με τη Νίκη Βόλου καθώς δε νομίζω να χρειάζεται να πω πως μ’ αυτόν τον σύλλογο είμαι δεμένος συναισθηματικά. Οι άνθρωποι της διοίκησης με στήριξαν σε όλες τις άτυχες στιγμές μου τη φετινή σεζόν και νιώθω υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να υπάρχουν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τον στόχο της ανόδου:

«Σίγουρα οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν πως η ομάδα θα εμφανιστεί ενισχυμένη και μάλιστα, μαθαίνω πως θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Η δυνατή ομάδα είναι ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε αλλά από μόνο του δεν αρκεί. Θα πρέπει η Νίκη Βόλου να εμφανιστεί ενωμένη σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να είναι μία γροθιά, όπως τότε που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Διοίκηση, ομάδα και κόσμος θα πρέπει γίνουν ένα και τότε δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σταματήσει την πορεία μας προς την άνοδο».

Για την περσινή σεζόν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο

«Η ομάδα προσπάθησε πολύ και κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Είναι βέβαιο πως θα μπορούσε και καλύτερα, όμως γυρίζουμε στο παρελθόν μόνο για να εντοπίσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Αυτό κάνουμε και κοιτάζουμε μπροστά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι βάσεις που έχουν μπει από την περσινή σεζόν είναι πολύ γερές και θα μας βοηθήσουν σε μία καλύτερη πορεία που όλοι ευχόμαστε να καταλήξει στην άνοδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που μπορούσα λόγω των τραυματισμών που με ταλαιπώρησαν. Δύο κατάγματα σε μία χρονιά είναι πολλά. Το πρώτο που συνέβη στο ματς με τον Ν.Π.Σ. με κράτησε αρκετό διάστημα εκτός κι όταν επανήλθα πονούσα. Έσφιγγα τα δόντια κι έπαιζα. Ο δεύτερος τραυματισμός στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, με πάει αρκετά πίσω, όμως όχι μόνο δεν τα παρατάω αλλά είμαι βέβαιος πως θα επανέλθω ακόμη πιο δυνατός»

Για τον χρονικό ορίζοντα ανάρρωσης από τον τραυματισμό του

«Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων πιστεύω πως θα μπω τέλος Αυγούστου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα κάνω τα πάντα ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα. Ίσως να μην είμαι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα, όμως θα δουλέψω όσο χρειάζεται για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και την αγάπη του κόσμου, στον αγωνιστικό χώρο»

Ολοκληρώνοντας ο Χρήστος Τζιώρας δήλωσε για τη νέα αγωνιστική σεζόν: «Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε όλοι υγεία και όλοι ενωμένοι να οδηγήσουμε τη Νίκη Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπου ανήκει»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις