Πάλεψαν κόντρα σε όλους και όλα οι έφηβοι της Νίκης Βόλου

Δεν μπόρεσε η εφηβική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία και να είναι παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι αθλητές του Δημήτρη Μπλάνα τα έδωσαν όλα για την πρόκριση στον όμιλο που διεξήχθη στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου το τριήμερο 22-24/06, συνάντησαν όμως πολλά εμπόδια στον δρόμο για τα τελικά, καθώς στο παιχνίδι πρόκρισης αγωνίστηκαν 7 εναντίον 9.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αντίπαλος ήταν η ομάδα της ΝΕ Λάρισας, με την ομάδα της Νίκης να φτάνει στο τρίποντο πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 9-7, καθώς έφτασε να προηγείται ακόμα και με 8-1. Ο Γκανάτσιος Δ. πέτυχε 3 τέρματα, από 2 πέτυχαν οι Γκατζούνας και Τσίχλας Γ. και από 1 οι Νιζάμης και Κοκκινάκης.

Σθεναρή αντίσταση για μία περίοδο μπόρεσε να προβάλει η ομάδα της Νίκης σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτή του ΝΟ Βουλιαγμένης. Στο τελικό 15-6 ο Τσίχλας Στρ. πέτυχε 2 τέρματα, ενώ από 1 πέτυχαν οι Γκανάτσιος Δ.-Τσίχλας Στρ.-Κοκκινάκης και Χαλατσόπουλος.

Στο παιχνίδι πρόκρισης απέναντι στον συμπολίτη ΟΥΚ η ομάδα της Νίκης ήλεγχε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια, ενώ προηγούνταν στην τελευταία περίοδο με 5-2. Ωστόσο, οι συνεχόμενες αποβολές σε βάρος των αθλητών της στο τέλος της αναμέτρησης και η άρνηση των διαιτητών να της επιτρέψουν να αμυνθεί, έφεραν ανατροπή του σκηνικού και το τελικό 5-6. Από 2 τέρματα πέτυχαν οι Γκανάτσιος Δ. και Βάτσος και 1 ο Κοκκινάκης.

Χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης, με την ομάδα της Νίκης να δίνει πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση με το 5-0 της πρώτης περιόδου. Στο τελικό 10-5 πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσίχλας Γ. με 3 τέρματα, από 2 πέτυχαν οι Τσίχλας Στρ. και Γκανάτσιος Δ. και από 1 οι Βάτσος-Νιζάμης και Κοκκινάκης.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
  2. ΟΥΚ 9
  3. Νίκη Βόλου 6
  4. ΝΕ Λάρισας 3
  5. ΚΕ Κοζάνης 0

Ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Γκατζούνα, Μόσιο, Γκανάτσιο Δ., Βάτσο, Χαλατσόπουλο, Κοκκινάκη, Νιζάμη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ. Δαλιάνη, Γκανάτσιο Γ., Στεφάνου, Βαλτσιώτη.

Δελτίο Τύπου Νίκη Βόλου