Κοντά στην επιστροφή του στη Νίκη Βόλου, ο Μιχάλης Φρουσκλιάς

Η Νίκη Βόλου όχι μόνο έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς αλλά έχει περάσει και στη φάση της υλοποίησης του. Έτσι, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του μπασκετικού τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, oι κυανόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία με καλαθοσφαιριστή που ανδρώθηκε μπασκετικά στις ακαδημίες της Νίκης κι εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία της Δ.Ε.. Συγκεκριμένα, η Νίκη Βόλου βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Μιχάλη Φρουσκλιά.

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει συμμετοχές και στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας, ενώ την τελευταία αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Οίακα Ναυπλίου, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς έχει ύψος 1,97 και πριν μετακομίσει στο Ναύπλιο αγωνίζονταν για τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, όπου αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Σημαντική στιγμή στην καριέρα του καλαθοσφαιριστή, η συμμετοχή του με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου το 2005.

Οι συζητήσεις με τον Βολιώτη γκαρντ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και στη διοίκηση του υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μιχάλης Φρουσκλιάς θα επιστρέψει στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις