Κ Αλεξίου: Το αντίο του αρχηγού του Ολυμπιακού Β.

Με δείπνο που παρέθεσε στους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ είπε το …αντίο ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Αλεξίου που φέτος σήκωσε πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με μια όμορφη κίνηση είπε το αντίο στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Αλεξίου.
Δείπνο παρέθεσε ο Κώστας Αλεξίου στους συναθλητές του , στους προπονητές και σε μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής στο παραλιακό κέντρο ΑΡΜΠΥΡΑ, με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου , με τον οποίο ευτύχησε, ως αρχηγός , να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, μετά από 9 χρόνια στις τοπικές κατηγορίες.
Στο δείπνο παραυρέθησαν οι συναθλητές του Καραθάνος , Αναστασόπουλος , Μπόγδανος , Καραγεώργος, Ίλτσογλου, Παπούλιας, Σκαμάγκας , Λουλούδης ενω δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Παρασκευάς και Τζήμας που βρίσκονταν εκτός Βόλου.
Παρών ήταν και ο συνεργάτης του προπονητή μας Παναγιώτης Γκουγκουτούδης αφού ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βλιώρας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί .
Εκ μέρους της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής παρόντες ήταν οι Αλέκος Μεταφτσής , Απόστολος Έξαρχος , Κώστας Γανώσης και Σπύρος Γιαννίκος
Οι συναθλητές του από την πλευρά τους του επιφύλαξαν μια έκπληξη αφού του έφεραν τούρτες για να τον γλυκάνουν για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Φυσικά τα γέλια , οι αναπολήσεις και τα ευτράπελα της χρονιάς ήλθαν στο μυαλό όλων,
συζητήθηκαν , σχολιάστηκαν και η βραδιά κύλησε σε πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα .

Η απελθούσα Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί τον Κώστα Αλεξίου για την προσφορά του στην ομάδα μας ενώ το μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Αλέκος Μεταφτσής δεσμεύτηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα πράξει τα δέοντα για τον αρχηγό της μεγάλης επιτυχίας . “

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις