Ώρα αποφάσεων στον Ρήγα Φεραίο

Η ώρα των αποφάσεων στον Ρήγα Φεραίο φαίνεται πως έφτασε. Ο ιστορικός σύλλογος είναι «ακέφαλος» διοικητικά από την περασμένη Τρίτη και τα μέλη του καλούνται να εκλέξουν νέο Δ.Σ. στη σημερινή γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου και θα…

…αρχίσει στις 9 το βράδυ.
Το κλίμα ευφορίας για την πετυχημένη χρονιά ήλθε να διαδεχθεί ο έντονος προβληματισμός για το μέλλον την ομάδας. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την παραίτηση του επί τετραετία προέδρου κ. Στέργιου Καλόγηρου στην συνέλευση που έγινε την περασμένη Τρίτη. Και αυτό διότι πριν τελειώσει το πρωτάθλημα ο Βελεστινιώτης παράγοντας είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ηγεσία του σωματείου.
Όμως το ανησυχητικό είναι ότι στη συνέχεια κανείς δεν βρέθηκε να εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει τα «ηνία». Γι’ αυτό και η σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.
Όσοι αγαπούν τον Ρήγα καλούνται να βρουν τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση, ώστε να αποδείξουν ότι το Βελεστίνο έχει ανθρώπους για να «τρέξουν» τα θέματα της ομάδας. Καλούνται επίσης να αποδείξουν ένας υγιής ποδοσφαιρικός σύλλογος, όπως είναι ο Ρήγας Φεραίος, θα εξακολουθήσει να εκπροσωπεί επάξια την περιοχή του ομώνυμου Δήμου και δεν θα σβήσει έτσι εύκολα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις