Όλα στον… αέρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να φανεί ποια θα είναι τα νέα δεδομένα για το λαρισινό σωματείο.

Μια εβδομάδα πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούνιο, στους «κυανόλευκους» η κατάσταση είναι ρευστή και κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλει γενέσθαι.

Και αυτό γιατί εκκρεμούν πάνω από όλα οι προσφυγές οκτώ ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και σήμερα θα συζητηθούν στην αρμόδια επιτροπή.

Οι ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν προσφυγή, είναι οι: Γιάννης Ανδρέου, Νίκος Συράκος, Σωτήρης Τσιλούλης(μεταγράφηκε στον Πανιώνιο), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Σημήτρης Μαυριάς, Βαγγέλης Ανδρέου, Δαυίδ Ιβανίδης και Άκης Σουλίδης.

Ανοιχτό του Θεοδοσιάδη

Στο μεταξύ άγνωστο είναι το τι θα γίνει και με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη, αν θα συνεχίσει δηλαδή ή όχι την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να συναντηθεί με τον Κατερινιώτη προπονητή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, ώστε να συζητήσουν για την ανανέωση ή όχι, της συνεργασίας.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις