Καλόγηρος και Πουλιάνας στην Εθνική Κ14

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από το Βόλο, ο μέσος της Αγίας Παρασκευής Θοδωρής Καλόγηρος και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πουλιάνας, ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή από τον Ερμή στον Παναιτωλικό, βρίσκονται στο Καρπενήσι για προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Κ-14.

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την ΟΥΕΦΑ αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Training the future», οι εν λόγω νεαροί ποδοσφαιριστές επελέγησαν να λάβουν μέρος στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής της Κ-14, που άρχισαν χθες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

Τόσο ο Θοδωρής Καλόγηρος, όσο και ο Δημήτρης Πουλιάνας, διέπρεψαν φέτος με την ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ και η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη. Μετά από τις πρώτες προεπιλογές οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προχώρησαν και πλέον βρίσκονται στους 25 καλύτερους της Ελλάδας στην ηλικία τους.

Ο Καλόγηρος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις και τις προηγούμενες μέρες μετείχε σε τουρνουά με τον «Δικέφαλο» στο Καρπενήσι.

Όσο για τον Πουλιάνα, άνοιξε τα… φτερά του, καθώς από τον Ερμή Βόλου βρέθηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού, με τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου να επενδύουν στο ταλέντο του.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ από τον προπονητή Αντώνη Μάνδαλο και τα αποτελέσματα φανερώνουν του λόγου το αληθές. Δεν είναι τυχαία η πορεία των μικτών Νέων και Παίδων της ΕΠΣΘ, ούτε και το γεγονός πως πολλές ομάδες παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη αρκετών Βολιωτών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Θοδωρή Καλόγηρο για την παρουσία του στο «training the future» που διεξάγεται στο Καρπενήσι και αποτελεί προθάλαμο των εθνικών ομάδων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις