Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός με Παναχαϊκή

Όταν σ’ ένα παιχνίδι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο, η ομάδα παίζει χαλαρά, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, δεν μπορείς να εξάγεις χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-3 την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ, σ’ ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα – για να βγει η υποχρέωση – που είχε, πάντως, με…

…θετικά, αλλά και αρνητικά στοιχεία για τους «ερυθρολεύκους». Στα θετικά συγκαταλέγεται η νίκη (πρώτη στο Βόλο και δεύτερη στα πλέι οφ), τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι» (επτά συνολικά στο μίνι πρωτάθλημα, όλα κόντρα στην Παναχαϊκή) και το «χατ τρικ» που σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Στα αρνητικά, η μέτρια ως κακή ανασταλτική λειτουργία, τα τρία γκολ παθητικό για δεύτερο συνεχόμενο ματς και η μη παρουσία του (απογοητευμένου) κόσμου του Ολυμπιακού στις κερκίδες του ΕΑΚ.
Πάντως, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο «χόρτασαν» γκολ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι σημειώθηκαν τα έξι από τα επτά τέρματα της αναμέτρησης.
Με τη νίκη τους αυτή οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους επτά βαθμούς και άφησαν στην τελευταία θέση την Παναχαϊκή που έχει πέντε.
Τα πλέι οφ της Football League ολοκληρώνονται την Τετάρτη (10/6) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Το… μαρτύριο των «ερυθρολεύκων» τελειώνει και όλοι πλέον κοιτάζουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα, με τις εξελίξεις να είναι προ των πυλών…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις