Επιμένει για 12 ομάδες το 2019-20 ο Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, περιμένει την Τετάρτη τις ομάδες για την σχετική επαφή επί της αναδιάρθρωσης, ωστόσο για να ανοίξει την… κάνουλα της χρηματοδότησης από την ΕΡΤ επιμένει στις 12 ομάδες για το ’19-’20.

Αυτήν την στιγμή στην Super League στο σκέλος της αναδιάρθρωσης υπάρχουν ακόμα διαφορετικές… φωνές. Άλλες τάσεις είναι υπέρ των 20 ομάδων του χρόνου και άλλες υπέρ των 16 με πιο μεγάλο αριθμό συλλόγων για υποβιβασμό (σ.σ. να πέφτουν 5 ή 6). Το ζητούμενο είναι πως οι ομάδες δεν δείχνουν να έχουν καταλήξει οριστικά σε κάποιο μοντέλο για του χρόνου, κάτι που προφανώς και δημιουργεί θέμα ενόψει της επόμενης περιόδου.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης από την μεριά του συνεχίζει να είναι κατηγορηματικός για ένα πράγμα. Για να βάλει τις… άστεγες ομάδες στην ΕΡΤ και να δώσει χρήματα για φέτος αλλά και ένα καλό τηλεοπτικό πακέτο για του χρόνου ζητάει 12 ομάδες μέσω της αναδιάρθρωσης για την σεζόν 2019-2020. Είναι ένα σημείο στο οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει θέση… Είναι πάντως μία πιθανότητα να μην καταλήξουν κάπου οι δύο πλευρές και μετά το Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή να υπάρξει και άλλη επαφή.