Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σεζόν στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής

Το Σάββατο 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, για την περίοδο 2017-18.

Στα παιδιά που απαρτίζουν τις ομάδες 2004 και 2006 απονεμήθηκαν μετάλλια, για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων ΕΠΣΘ της κατηγορίας τους, ενώ βραβεύτηκαν οι αθλητές για το καθένα από τα 15 τμήματα της Σχολής με τις περισσότερες προπονήσεις στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Επίσης βραβεύτηκαν και οι πρώτοι σκόρερ, από τις ομάδες που συμμετείχαν  στα πρωτθλήματα της ΕΠΣΘ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στην ομιλία του προς τους γονείς και μαθητές της Σχολής  έδωσε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις  τους κι έπλεξε το εγκώμιο της Σχολής, σχετικά με την προετοιμασία των παιδιών και την ανάδειξη τους που τα οδήγησε σε μεγάλους συλλόγους της χώρας.

Το παρόν ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΘ έδωσε ο κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος, που πραγματοποίησε τις βραβεύσεις των πρωταθλητριών ομάδων.

Ο πρόεδρος της Σχολής κ. Γεράσιμος Σαρρής, στο κλείσιμο της εκδήλωσης ευχαρίστησε μαθητές, γονείς και προπονητές κι αφού ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα μεταξύ γονιών και παιδιών που αποτελεί πλέον παράδοση, αφού πραγματοποιήθηκε για 20η σεζόν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις