Ανακοίνωσε Παπούλια και Βλήτσιο ο Γ.Σ. Αλμυρού!

Δυνατά στο μεταγραφικό “παζάρι” έχει μπει ο Γ.Σ. Αλμυρού, αποκτώντας δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου. Ο Στέφανος Βλήτσιος θα ενισχύσει την “front line” της ομάδας, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τη Νίκη Βόλου, ενώ ακόμη πιο σημαντική θεωρείται η μετακίνηση του Παναγιώτη Παπούλια από τον Ολυμπιακό Βόλου στον Αλμυρό καθώς πρόκειται για τον δεύτερο σκόρερ της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν των ερυθρολεύκων με 290 πόντους.

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Παπούλια

“Ο Παναγιώτης Παπούλιας είναι η δεύτερη μεταγραφή την οποία ανακοινώνει η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.

Ο Παπούλιας, μετά το πέρασμα του από την ομάδα μας το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 και την άψογη συνεργασία που είχαμε σε αυτό το διάστημα, επιστρέφει αφού πέρασε από Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου τις δυο προηγούμενες χρονιές.

Ευχόμαστε στον Πάνο καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.”

Η ανακοίνωση για τον Στέφανο Βλήτσιο

“Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Στέφανος Βλήτσιος με ύψος 2,05(C) που φέτος αγωνιζότανε στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία με την φανέλα της Νίκης Βόλου, αποκτήθηκε απο τον Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ με την μορφή δανεισμού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ευχόμαστε στον Στέφανο καλή δύναμη,υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Δ.Ε. της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον Κο Μπάμπη Τουτουτζόγλου για την παραχώρηση του παίχτη με τη μορφή δανεισμού.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις