Η μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου

Την Κυριακή 7/6/2015 στον Συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Πρωταθλήματος Ακαδημιών με τις βραβεύσεις των ομάδων για την περίοδο 2014-2015.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από παιδιά, γονείς και παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, έγινε η τελετή λήξης του πρωταθλήματος, η οποία για πρώτη φορά διεξήχθη με αυτό τον τρόπο και η επιτυχία της δείχνει να καθιερώνεται και να εξελίσσεται σε μία πραγματική γιορτή.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε το Μέλος της Επιτροπής κ. Αργύρης Μουτσινάς και την επιμέλεια της είχε το άλλο μέλος κ. Αντώνης Δαλούκας.

Στην αρχή της γιορτής παρουσιάστηκε ένα ισπανικό ντοκυμαντέρ μικρής διάρκειας για τις αξίες και την χαρά που προσφέρει το ποδόσφαιρο, το οποίο καταχειροκροτήθηκε και συγκίνησε πολλούς.

Τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία των Ακαδημιών και το ρόλο τους ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας ευχαρίστησε όλους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ανέλυσε σύντομα την ευθύνη της Ένωσης απέναντι στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ακαδημιών της ΕΠΣΘ κ. Γιώργος Κουτσουνίδης πήρε το λόγο και χαιρέτησε την εκδήλωση.
Βραβεύσεις επίσης πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Κώστας Θεοδώρου, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Καραβάς, το Μέλος κ. Ιωάννης Μαυροκέφαλος, ο Αρχιδιαιτητής κ. Σπύρος Κανούλης και ο εκπρόσωπος ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις