Αύριο (9/6) συζητείται η προσφυγή της ΕΠΣΘ κατά ΕΠΟ

Την Τρίτη (9/6) στις 13:00 θα συζητηθεί η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατά της ΕΠΟ με την οποία ζητά την έκπτωση των μελών του Δ.Σ της ομοσπονδίας της για 16 λόγους, έπειτα από το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η δεύτερη και έγινε αποδεκτό.

Υπέρ της ΕΠΟ έπειτα από την κινητοποίηση που έγινε, παρενέβησαν 37 από τις 55 Ενώσεις ενώ οι υπόλοιπες αρνήθηκαν. Επίσης υπέρ της ομοσπονδίας προσέφυγαν οι ΟΣΦΠ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος. Οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αρνήθηκαν να παρέμβουν παρότι προσκλήθηκαν από την ΕΠΟ.

Επίσης από τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ι. Αγγελίδης.

Με την έναρξη της διαδικασίας οι τρεις ΠΑΕ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος των 37 Ενώσεων και η ίδια η ΕΠΟ ζήτησαν την ολιγοήμερη αναβολή της διαδικασίας. Οι δικηγόροι των ΠΑΕ επειδή όπως είπαν δεν είχαν διαβάσει την δικογραφία και η πλευρά της ΕΠΟ επειδή ήθελε να φέρει από την επαρχία μάρτυρα που καθυστέρησε να έρθει (σ.σ!!!).

Ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γ. Παναγόπουλος, δεν συναίνεσε στο αίτημα αναβολής λέγοντας ότι ακολουθείται συντονισμένη παρελκυστική τακτική με σκοπό την κωλυσιεργία, ότι οι Ενώσεις δέχονται πιέσεις και εκβιασμούς για να προσφύγουν υπέρ της ΕΠΟ, ενώ τόνισε ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει ήδη προσφύγει στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την απόφασης της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων η οποία ανέστειλε την ιδιότητα μέλους.

Το δικαστήριο έκανε τελικά δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή 24 ωρών και η υπόθεση θα συζητηθεί την Τρίτη (9/6) στις 13:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις