Blue Club: Όλοι δίπλα στην ομάδα πόλο

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου στον πρώτο αγώνα  της σειράς που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει την άνοδο, με αντίπαλο τον Ο.Φ.Θ. απευθύνει το Blue Club ενώ παράλληλα συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ που έπαιξαν με πάθος και ψυχή για την άνοδο.

Η ανακοίνωση:

Έχουμε γίνει λίγο κουραστικοί στο να συγχαίρουμε τα τμήματα του συλλόγου μας αλλά για εμάς αυτό είναι ευτυχία γιατί η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δείχνει και αγωνιστικά ότι εκπροσωπεί επάξια την πόλη του Βόλου και την Μαγνησία ολόκληρη. Αυτή τη φορά θέλουμε να συγχαρούμε τα κορίτσια του μπάσκετ για την πορεία που έκαναν για την άνοδο στην Α2 μπορεί να μην τα κατάφεραν (αν και υπάρχουν κάποιες ελπίδες) αλλά έδειξαν πάθος και ψυχή όπως πρέπει να δείχνει κάθε αθλητής που φοράει την φανέλα με τον Άγγελο στο στήθος.
Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο την Παρασκευή 29/6 στις 20:00 στο κολυμβητήριο <<ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ>> για να βοηθήσουμε την ομάδα πόλο να φτάσει πιο κοντά στην άνοδο για την Α1 κατηγορία.
Υγ Εισιτήρια για τον αγώνα πόλο υπάρχουν στα γραφεία του συνδέσμου μας ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27
Υγ2 Σήμερα θα έχουμε μια έκτακτη εκπομπή 20:00 – 22:00 να σχολιάσουμε όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας και να μιλήσουμε για τον αγώνα του πόλο.
τρόποι επικοινωνίας στο http://www.blueheart.gr και στο τηλ 24210 61717
ΝΙΚΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑ-ΝΤΟΥ
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ”Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις