Μένουν οι υπογραφές με Φλουτ – Τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Είκοσι μέρες απέμειναν για την δημιουργία του βασικού κορμού της νέας Νίκης Βόλου, με την ερχόμενη εβδομάδα να αποτελεί την πιο «καυτή» από πλευράς αποφάσεων.

Ανδρέας Πάτσης και Βίλιαμ Φλουτ έχουν συμφωνήσει στο πλάνο και τη φιλοσοφία που θα χτιστεί η ομάδα της Σούπερ Λιγκ, με το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η συμφωνία, να είναι η υπογραφή του Ολλανδού στο νέο του συμβόλαιο.

Μπορεί να φαίνεται ως τυπική διαδικασία όμως στην πραγματικότητα αποτελεί το πιο δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, καθώς τα ψιλά γράμματα είναι πολλά και λάθη τα Ευρωπαϊκά αρμόδια όργανα δεν συγχωρούν… Το βέβαιο είναι πως εφόσον ο Φλουτ συμφωνήσει, θα υπάρξει κάθετη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον κυανόλευκο σύλλογο είναι πάνω από εκατό, με τη διοίκηση να κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα και τον προπονητή που θα αναλάβει να αναμένεται να κάνει την τελική επιλογή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που οι σύλλογοί τους επιθυμούν να τους παραχωρήσουν δανεικούς στη Νίκη Βόλου, ώστε να πάρουν συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Από το υπάρχον ρόστερ Ανιέτε και Τζιώρας θα είναι οι ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών που θα παραμείνουν, ενώ οι περισσότεροι των νεαρών που βρίσκονταν στο φετινό ρόστερ θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις