Αναγέννηση: Σε αναμονή ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του ΑΣ Αναγέννηση μετά το Συμβούλιο της Τετάρτης, που αφορούσε το μέλλον του Συλλόγου και ειδικότερα της ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε αναμονή αποφάσεων.

Αυτές έχουν να κάνουν σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα, ενώ γίνεται λόγος για αναβάθμιση της επίσημης σελίδας του Ερασιτέχνη στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 μετά το πέρας του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 27/6 στα γραφεία του συλλόγου μας νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι βρίσκεται σε αναμονή των αποφάσεων των αρμόδιων (ΕΠΟ, Υπουργείο Αθλητισμού footballeague) σχετικά με το ποια θα είναι τελικά η κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Παράλληλα βρίσκεται σε εγρήγορση για την απευχόμενη περίπτωση του να υποβιβαστεί η ομάδα μας στη Γ’ Εθνική, ώστε να προβεί στις κατάλληλες σύννομες ενέργειες,για τις οποίες θα ενημερωθούν προσεχώς οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι βρίσκεται υπό κατασκευή το νέο σύγχρονο site του Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, το οποίο θα είναι σύντομα κοντά μας.

Με τιμή Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Με εκτίμηση,
Κών/νος Κακούσιος
(εκ μέρους του Δ.Σ)»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις