Έσπασε την έδρα ο ΟΦΘ, 10-5 τη Νίκη Βόλου

Ο ΟΦΘ επικράτησε με 10-5 της Νίκης Βόλου στο “Β. Πολύμερος” στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν “διαβασμένοι” κόντρα στους Βολιώτες, μπλοκάροντας τα ατού των αντιπάλων και πηγαίνοντας το παιχνίδι στη δύναμη όπου επικράτησαν κατά κράτος. Το βολιώτικο συγκρότημα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την φρεσκάδα των νεαρών παικτών του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αργές επιθέσεις, από τις οποίες δεν βρήκαν λύσεις.

Στο πρώτο οκτάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Γλούμη και τον Αληχανίδη αντίστοιχα να διαμορφώνουν το 1-1 της 1ης περιόδου. Κομβικό σημείο στην εξέλιξη της αναμέτρησης και στην νίκη του ΟΦΘ ήταν το δεύτερο οκτάλεπτο, όπου με δύο γκολ του Παυλίδη και ένα του Αντιβαλίδη, οι Θεσσαλονικείς πήραν αέρα τριών τερμάτων με τη λήξη του ημιχρόνου 2-5.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Νίκη Βόλου κατάφερε να μειώσει δύο φορές στα δύο τέρματα, ο ΟΦΘ όμως βρήκε τις λύσεις και διαχειρίζοντας σωστά και με ψυχραιμία το προβάδισμα που είχε, κατάφερε να αποδράσει με το σπουδαίο διπλό, επικρατώντας με 5-10. Επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή 1/7 στη Θεσσαλονίκη, με τον ΟΦΘ αν κάνει το 2/2 να τσεκάρει το εισιτήριο για την Α1, με τη Νίκη Βόλου να θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει και να επιστρέψει τη σειρά στο Βόλο για το τρίτο και καθοριστικό ματς.

Νίκη Βόλου – ΟΦΘ 5-10 (1-1, 1-4, 2-2, 1-3)

Νίκη Βόλου: Φαρσάρης, Δανιήλ 1, Γκανάτσιος, Αλεξανδρής, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Κανάκης, Γλούμης 4,  Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Βάτσος

ΟΦΘ: Φοροτζίδης Ρ., Αντιβαλίδης 1 , Αληχανίδης Α 2. , Κατσαρίδης, Φοροτζίδης Χ., Παυλίδης 2, Πουλής, Αληχανίδης Β. 3, Ζαρκαντζάς 1, Ταβακόπουλος 1, Βαχαρέλης, Λεμπετλής, Μπεσλίδης

Φωτό: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις