Ο Β. Τάχος αναλαμβάνει τις ακαδημίες ΑΕΒΔ- Παγασητικού

Το κεφάλαιο του προπονητή που ονομάζεται Βαγγέλης Τάχος, θέλουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο οι διοικούντες των ΑΕΒΔ και Παγασητικού κι έτσι αποφάσισαν  να του δώσουν τα “κλειδιά” των ακαδημιών, που από φέτος έχουν συνενωθεί για τις δύο ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Β. Τάχος την προσεχή σεζόν θα είναι ο προπονητής και της ανδρικής ομάδας του Παγασητικού στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Με την έναρξη της συνεργασίας της Α.Ε.Β.Δ. με τον Παγασητικό Αλυκών που θα αγωνιστεί στην β’ τοπική κατηγορία  για τη σεζόν 2018-19 και τη συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή ανδρικής ομάδος Ταχου Βαγγέλη, με σκοπό την επιστροφή της στην  α’ κατηγορία τοπικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την ανάθεση του δύσκολου έργου των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μας, στον προπονητή της ανδρικής ομάδας.
Ο Βαγγέλης Τάχος είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς στο παρελθόν υπήρξε επιτυχημένος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στην συνέχεια επιτυχημένος προπονητής σε ομάδες της πόλης μας κι όχι μόνο, καθώς με την εμπειρία και τις γνώσεις του βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ομάδες και παίκτες να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές των κατηγοριών που αγωνιζόντουσαν. Ευχόμαστε  καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον έμπειρο τεχνικό Κοκκορη Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας, εντός και εκτός γηπέδου τα τελευταία  χρόνια, βάζοντας κι αυτός με την σειρά του το στίγμα του στη μικρή, αλλά όχι αδιάφορη μέχρι τώρα ιστορία της. Ο κος Π. Κόκκορης δεν θα είναι φέτος κοντά μας, λόγω αυξημένων  επαγγελματικών υποχρεώσεων.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις