Αγωνιστική δράση από τους αθλητές της Λ.Α. Βόλου

Έντονη αγωνιστική δράση σε πολλές μορφές αγώνων από τους αθλητές της Λ.Α. Βόλου στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ξεκινώντας από την Ανάβαση Κορύλοβου η οποία διεξήχθη στη Δράμα στις 16-17 Ιουνίου για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, όπου εκεί δήλωσαν συμμετοχή οι Κώστας Καρακατσάνης με το νέο απόκτημα του ένα Renault Clio Sport στην κατηγορία έως 2000cc κλάση Α7 και ένας οδηγός από τα παλιά ο Γιάννης Σκαφίδας με το αγαπημένο του Fiat Uno Turbo στην ίδια κατηγορία και κλάση Ε11. Σημειωτέον ότι και οι δύο οδηγοί οδηγούσαν τα αυτοκίνητα για πρώτη φορά σε αγώνα. Και ο Γιάννης Σκαφίδας είχει να τρέξει σε αγώνα πάνω από 15 χρόνια. Τελικός απολογισμός η 5η θέση και για τους δύο σε Α7 και Ε11 αντίστοιχα.

Για το προσεχές  Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου δηλώνουν «παρών» και υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους έναν τοπικό αγώνα ράλι, το Ράλι Αλμυρός που μετρά στο θεσμό του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι συμμετοχές είναι λίγες στον συγκεκριμένο θεσμό, αλλά καλές.

Το «παρών» δηλώνουν οι Τραγής Κώστας – Γκιλομανάκης Βασίλης με το Peugeot 205 GTI αναβαθμισμένο εξωτερικά αλλά  και μηχανικά στην κατηγορία C4 κλάση Ε10, ο τοπικός Περγάμαλης Γιώργος – Ρέκκας  Αντώνης μετά από πολλά χρόνια σε ρόλο συνοδηγού με το τετρακίνητο Ford Sierra Cosworth  στην κατηγορία C1 κλάση Ε12Τ, οι επίσης τοπικοί Παναγιωτόπουλος Άκης  με το τετρακίνητο Subaru Impreza WRX Sti στην κατηγορία C2 κλάση Α8 και Μαγγιδάς Ιωάννης με το Peugeot 106 S16 στην κατηγορία C4 κλάση E10, ο Πουλής Βασίλειος στον δεύτερο του αγώνα σε rally με το Peugeot 106 Rally στην κατηγορία C6 κλάση Α5, Βεργοζήσης Αποστόλης με ένα Citroen Saxo VTS στην κατηγορία C6 κλάση Ν2, Μακάριος Αποστόλης ο Acropolis co-driver πλέον σε ρόλο συνοδηγού με τον Αγγλόπουλο Μίλτο και ένα Mitsubishi Evo στην κατηγορία C2 κλάση A8.

Και πάμε στο Kart, όπου εκεί το σωματείο θα εκπροσωπήσει ο Senior Θεσσαλός. Ο Θάνος Χούρλιας στη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα της παρθενικής σεζόν του IAME Series Greece στην Πάτρα την 1η Ιουλίου, στην κατηγορία X30 Senior με αθλητές γεννημένοι πριν από το 2004. Ο αγώνας διεξάγεται στην πίστα Kartmania. Να σημειώσουμε ότι ο Θάνος είναι 17 χρονών και μαθητής στο 2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και καταγωγή από το χωριό Νάματα της Λάρισας.
Κλείνοντας με το Drag Day (αγώνας Ατομικής Επιτάχυνσης) στην Κωπαΐδα, επίσης την 1η Ιουλίου όπου εκεί λαμβάνει μέρος ο αθλητής της ΛΑΒ Χονδρονίκος Θεόδωρος με ένα WV Golf 2000cc.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις