Παίκτης της Νίκης Βόλου ο Μετούσι Έρβιστ

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μετούσι Έρβιστ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr. Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας φορούσε τη φανέλα του Α.Ο. Σελλάνων την προηγούμενη σεζόν και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η διοίκηση της Νίκης να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έρβιστ Μετούσι , για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Έρβιστ Μετούσι είναι γεννημένος στις 13 Μαϊου 1991, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Ατρόμητο Παλαμά και στον Α.Ο. Σελλάνων με την φανέλα του οποίου την σεζόν 2017-2018 είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας ο 27χρονος αμυντικός δήλωσε στο www.nikifc.gr:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική και μεγάλη Νίκη Βόλου. Το όνομα, η ιστορία του συλλόγου, η καλή οργάνωση που βλέπω καθώς και η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο πρόεδρος κ. Ιμεράι έκαναν την απόφασή μου πολύ εύκολη. Εύχομαι και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις