Παρακολουθούν στενά την υπόθεση Γουίλιαν στον Ολυμπιακό

Το όνομα του Γουίλιαν Αράο ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο της Φλαμένγκο, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού της Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι.

Μετά και τη σημερινή πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Μαντί Καμαρά στο φιλικό με τη Βάτενς όλα δείχνουν ότι ο νεαρός από τη Γουινέα θα πρέπει να υπολογίζεται σοβαρά για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που προτιμά να βασίζεται συνήθως σε δύο όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες λύσεις στον άξονα. Μια τέτοια θα ήταν σίγουρα ο Γουίλιαν Αράο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και θα ήθελε να μεταγραφεί σε έναν σύλλογο όπου θα υπολογίζεται στις βασικές επιλογές.

Πριν από λίγες μέρες ο Γουίλιαν αρνήθηκε την πρόταση που έφτασε στη Φλαμένγκο από ιαπωνική ομάδα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να φύγει.

Ωστόσο, σήμερα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία έκαναν λόγο για πρόθεση του παίκτη να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν παίζουν μόνοι τους σε αυτή την περίπτωση, αφού λέγεται ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ήθελε επίσης να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο στην πορτογαλική ομάδα, όμως, λειτουργούν σίγουρα αποτρεπτικά για κάθε φιλόδοξο ποδοσφαιριστή.

Αν, λοιπόν, ο Μαρτίνς ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση του Γουίλιαν, οι Πειραιώτες είναι σίγουρο πως τότε θα κινηθούν δυναμικά να τον κλείσουν, έστω κι αν χρειαστεί να δαπανήσουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις της Φλαμένγκο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις