Βιδάλ ως αντί-Ελαμπντελαουί βλέπει ο Ολυμπιακός

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ο Oμάρ Ελαμπντελαουί, εκτός από τον Μανώλη Σάλιακα που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει ως δανεικός σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Χθες αναφέραμε τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για ενδεχόμενο επαναπατρισμό του Βασίλη Τοροσίδη για λογαριασμό των Πειραιωτών, όμως οι Ισπανοί επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Νάτσο Βιδάλ.

Πρόκειται για τον Ισπανό μπακ της Βαλένθια που είχε ακουστεί ξανά για τους «ερυθρόλευκους» το Γενάρη, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει το θέμα και τώρα ακούγεται ξανά το όνομα του 23χρονου άσου που παρουσιάζεται φευγάτος από τη Βαλένθια.

«Μετάνιωσε που δεν πήγε το χειμώνα στον Πειριαά. Είναι πολύ κοντά πλέον στους Έλληνες», ανέφερε δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να είναι τόσο προχωρημένο όσο και αν το υποστηρίζουν στην Ισπανία.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία επιμένουν πως η Μπολόνια δεν πρόκειται να παρατήσει την προσπάθεια για την απόκτηση του Oμάρ Ελαμπντελαουί, ενώ το ίδιο προκύπτει και από την πατρίδα του διεθνούς οπισθοφύλακα από τη Νορβηγία. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι δίνει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά οι Ιταλοί εκτιμούν ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει και με λιγότερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις