Λένε αντίο στα γήπεδα Γκίτκος, Κατσιαρός και Κωστούλας

Για κάποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, μετά από μια πολύ σπουδαία καριέρα μέσα στα γήπεδα. Ανεξάρτητα από το αν η ομάδα θα ανέβαινε ή όχι στη Σούπερ Λιγκ η απόφασή τους ήταν δεδομένη. Ο λόγος για τους…

Θοδωρή Γκίτκο, Παναγιώτη Κατσιαρό και Θανάση Κωστούλα.
Ο Γκίτκος αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 40 του χρόνια, παίζοντας σε επτά συνολικά ομάδες (Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Κέρκυρα, Νίκη Β., Εθνικό Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου), έχοντας πάνω από 300 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Εθνικής.
Ο 36χρονος Παναγιώτης Κατσιαρός έκανε και φέτος μια πολύ καλή χρονιά, όμως, από καιρό φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής. Ήθελε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρέτησε πιστά τα δύο τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός στη μακρόχρονη θητεία του δεν άλλαζε συχνά ομάδες. Αγωνίστηκε 6.5 χρόνια στον Άρη, πέρασε για λίγο από την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, έπαιξε 7.5 χρόνια στη Λάρισα και τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου.
Όσο για τον Θανάση Κωστούλα, στάθηκε άτυχος όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι των πλέι οφ με τα Χανιά στο Βόλο, καθώς υπέστη κάταγμα περόνη. Ο 38χρονος αμυντικός είχε έρθει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013 με στόχο να οδηγήσει την ομάδα – από την οποία ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο – στη Σούπερ Λιγκ. Δεν μπόρεσε όμως να πανηγυρίσει την άνοδο, ούτε πέρυσι, αλλά ούτε και φέτος.
Ο κύκλος του Θανάση Κωστούλα, ως ποδοσφαιριστής, κλείνει, έστω και αν θα ήθελε οι συνθήκες να ήταν διαφορετικές στο… αντίο του στα γήπεδα.
Για πέντε συνεχόμενα χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ νωρίτερα επί τέσσερα έτη αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, στην οποία πήγε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου. Έπαιξε επίσης στη Ξάνθη (4.5 χρόνια), ενώ για ενάμιση χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής στην πλούσια, ομολογουμένως, καριέρα του.
Ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και οι τρεις, άφησαν το στίγμα τους όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου και δεν είναι τυχαία η αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπό τους…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις