Ο Γεροδήμος νικητής στο «Ράλι Αλμυρός»

Το 3ο «Ράλι Αλμυρός» ανήκει στο παρελθόν, με τους οδηγούς να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές που του παρακολουθήσαν. Οι διαγωνιζόμενοι διήνυσαν δύο ειδικές διαδρομές, η πρώτη ήταν μήκους 12.65 χιλιομέτρων και η δεύτερη 6.08 χλμ. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Γεροδήμος (ΣΜΑΛ) με συνοδηγό τον Σωτήρη Γεωργίου (ΛΑ Τρικάλων). Οδηγώντας ένα Opel Astra H GTC OPC ήταν ο ταχύτερος όλων και δικαίως κατέκτησε το τρόπαιο.

Τον ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι «ΝΙΚΟΝ» Μάκης Θεργιάκης-Χρήστος Κουζιώνης με Citroen DS3 και στην τρίτη οι Μίλτος Αγγλόπουλος-Απόστολος Μακάριος από τη ΣΜΑΛ και τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου αντίστοιχα με Mitsubishi Lancer EVO V/VI.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Άκης Παναγιωτόπουλος της ΛΑ Βόλου έχοντας παρτενέρ τον Μίνωα Μιχελάκη της ΑΣΣΟΑΑ με Subaru Impreza WRX S8. Πέμπτος ήταν ο Μιχάλης Παρασκευάς με συνοδηγό τον Αλκιβιάδη Ρέντη από τον ΟΜΑΘ οδηγώντας ένα Suzuki Swift 1300.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 23 αυτοκίνητα πέρασαν τον τεχνικό έλεγχο του Σαββάτου. Ωστόσο ένα πλήρωμα δεν ξεκίνησε, αφού προέκυψε βλάβη στο σασμάν, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρα από τα τρία πληρώματα που είχαν τα προαναφερθέντα ατυχήματα, εγκατέλειψαν δύο ακόμη οδηγοί λόγω μηχανικών προβλημάτων.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις