Σκορ και θέαμα στον αγώνα παλαιμάχων Θησέας-Καρποχώρι

Σε ένα όμορφο αγώνα με εναλλαγές στο σκοράρισμα και πολλές φάσεις που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς οι παλαίμαχοι του Θησέα και της Α.Ε. Καρποχωρίου Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το «χορταστικό» 3-3. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 0-2 με γκολ των Ευάγγελου Ζάγκου και Σπύρου Κάια. Όμως σην επανάληψη ο…

…Θησέας Αγριάς ισορρόπησε και πέτυχε τρία σερί γκολ παίρνοντας το προβάδισμα με 3-2. για τους «πράσινους» σκόραραν οι Α. Τζοβάρας και Σπ. Μούτος. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από τον Α. Καραγιάννη.
Ο Θησέας Αγριάς αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Θεοδωρίδης Ι., Δουλάς Α., Σαραφίδης Γ., Κουλαξής Α., Καρδιτσιώτης Πέτρος, Παπαδήμος Κ., Μπουραζάς Ι., Βαλαρούτσος Τ., Αλιάτης Δ., Κοντογεωργίου Μ., Καραγιώργος Α., Οικονόμου Χ., Μυλωνάς Μ., Μάνος Ε., Σφακιανάκης Α., Μιχαήλ Ε., Αραβανόπουλος Ε., Παρίσης Φ., Κορτέσης Σ., Τζοβάρας Α., Φιλίππου Ι., Γιαννουσάς Α., Μούτος Σ., Νάκας Θ., Κοκκινίδης Π. και Κορομηλάς Ι. Ο αγώνας είχε και… τρίτο ημίχρονο για τους παίκτες των δύο ομάδων σε παραδοσιακό τσιπουράδικο στην Αγριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις