Πρώτα αποχαιρέτισε και μετά… «έκραξε» τον Αγκάνοβιτς ο Κούγιας!

Η ΑΕΛ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αντνάν Αγκάνοβιτς με αφορμή την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, την οποία ωστόσο ακολούθησε δήλωση του Αλέξη Κούγια, που δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του παίκτη, αφού είχε  ενημερώσει τον σύλλογο ότι θα παίξει στη Σλοβενία και όχι στην Τουρκία, όπως τελικά θα συμβεί.

Η περίπτωση της αποχώρησης του Αντνάν Αγκάνοβιτς έμοιαζε απλή, ωστόσο τελικά δεν ήταν. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του παίκτη, αναφέροντας πως τον είχε ενημερώσει πως θα  αγωνιστεί στη Σλοβενία. Έτσι, ο σύλλογος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.

Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν».

Ωστόσο στη συνέχεια, ο ίδιος ο κ. Κούγιας, με προσωπική του δήλωση, εμφανίστηκε απογοητευμένος, καθώς ο παίκτης θα παίξει τελικά στην Τουρκία και την Αλτάι Σμύρνης,  αντίθετα με όσα είχε πει στους «βυσσινί». Στη δήλωσή του έκανε λόγο για «απίστευτη συμπεριφορά εις βάρος του ίδιου, της ομάδας και των οπαδών της ΑΕΛ», ενώ μίλησε και για «έλλειψη ανδρισμού».

Αναλυτικά:

Πριν από λίγο με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι το έγκυρο ειδησεογραφικό site SDNA δημοσίευσε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος μας παρακάλεσε να λύσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση, για πολύ σοβαρό, όπως μας παρουσίασε με στοιχεία, ιατρικό λόγο της μέλλουσας συζύγου του, τελικά μεταγράφηκε αντί σε ομάδα της Σλοβενίας σε ομάδα της Τουρκίας.

Αν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός θέλω να δηλώσω ότι βρίσκομαι μπροστά σε ακόμα μία απογοήτευση μου από συμπεριφορά ποδοσφαιριστή.

Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι.

Αν είναι αλήθεια λυπάμαι πολύ για τον Αγκάνοβιτς.

Η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις