Στους Ευρωπαϊκούς αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης η Κοφίδη

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ταξίδεψε χθες η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟΒΑ Βασιλική Κοφίδη για να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες που φαίνεται πως θα καταστούν θεσμός. Οι συγκεκριμένοι αγώνες διεξάγονται υπό την καθοδήγηση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών…

…Επιτροπών. Θα συμμετάσχουν πάνω από 100 Ολυμπιονίκες
στα 20 σπορ και πολλά από αυτά θα δώσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του 2016. Η Κοφίδη επελέγη στην Εθνική ομάδα ύστερα από ένα δύσκολο και κοπιαστικό κοινόβιο 20 ημερών. Ανήκει στην κατηγορία κορασίδων Β’.
Φέτος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, την 4η θέση στο Χειμερινό πρωτάθλημα στο solo, αλλά και την 2η θέση στην γενική κατάταξη με την ομάδα του ΝΟΒΑ.
Στο Μπακού πρόκειται να συμμετάσχει στα αγωνίσματα Ομαδικό και Compo από 12-17 Ιουνίου. Ο ΝΟΒΑ μετά τις επιτυχίες με 1η και 2η θέση συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου και δέχεται κορίτσια από 6-11 χρονών για να γνωρίσουν το άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Πληροφορίες στα τηλ.6980295001 (έφορος κ. Παρασκευοπούλου Μ.) και 6947042855 (προπονητής κ. Κυριάκος Τάσιος). Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χρ. Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται στην νεαρή αθλήτρια καλή επιτυχία στους παραπάνω αγώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις