Διπλή ενίσχυση για τον ΑΟ Υπάτου

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Υπάτου. Πρόκειται για τους Μπαμπανιώτη και Λάμπρου. Ο πρώτος είναι 29χρονος τερματοφύλακας και ο δεύτερος 28χρονος αριστερός αμυντικός. Και οι δύο τη χρονιά που πέρασε ήταν στον Διαγόρα Ρόδου.

Οι ανακοινώσεις:

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Μπαμπανιώτη. Ο Μπαμπανιώτης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας κατά το παρελθόν αγωνιστεί σε Ακράτητο, Αχαρναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννενα, Ιωνικό, ΑΟ Χαλκίδας και Πανθηραϊκό. Την χρονιά που πέρασε υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του Διαγόρα Ρόδου. Έχει χριστεί διεθνής με συμμετοχές στις εθνικές Νέων και Ελπίδων.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει!
Νίκο καλώς ήρθες!!”

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Λάμπρου.
Ο Λάμπρου αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών και της Επισκοπής Ρεθύμνου (38 συμμετοχές συνολικά), ενώ ανήκε στο ρόστερ της Κέρκυρας την περίοδο 2012-13, όταν οι Φαίακες έπαιζαν στη Σούπερ Λίγκα.
Στη Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί επίσης, σε: Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας και Λαμία, για δύο σεζόν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης και την χρονιά που πέρασε στον Διαγόρα Ρόδου.

Καλωσορίζουμε τον Σπύρο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει!
Σπύρο καλώς ήρθες!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις