Η Erreà Sport “ντύνει” τη Νίκη Βόλου

H Erreà Sport SPA είναι ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται  στην παραγωγή αθλητικού ρουχισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό  brand,  αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Erreà ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες  εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις  πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Στο ποδόσφαιρο η Errea είναι ο επίσημος προμηθευτής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ισλανδίας αλλά και σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Πάρμα, η Πεσκάρα, η Νόριτς, η  ΚΠΡ, η Μπλάκπουλ, η Μίλτον Κέινς Ντόνς, η Νουμάνθια, η Γρανάδα, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Ντε Χάνγκ  κ.α.

Για τη σεζόν 2018-2019 και για την 1η  επίσημη εμφάνιση η μπάλα πάει…στην κερκίδα, καθώς οι φίλοι της ομάδας μας θα είναι αυτοί που θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα από 3 επιλογές την εμφάνιση που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.nikifc.gr και θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2018.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει την Erreà στην οικογένεια της Νίκη Βόλου και εύχεται να συνδέσει το όνομά της με νέες μεγάλες στιγμές για τον σύλλογό μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις