Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θανάσης Μαργαρίτης

Σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, έχοντας «γεμάτη» χρονιά με 18 συμμετοχές και ένα γκολ. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου «χτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας, την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με 18 συμμετοχές, ένα γκολ και 3 ασίστ.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις