“Χαρτοπόλεμος” Πηλαδάκη – Κούγια για το AEL FC ARENA

Με συνεχείς ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα για το μίσθωμα του AEL FC ARENA από την ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη να απαντά εκ μέρους της Γήπεδο ΑΕ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η «βυσσινί» ομάδα νωρίτερα το απόγευμα. Αναλυτικά:

«Προκαλεί λύπη το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει αίσθηση του μέτρου και των ορίων. Η ανακοίνωση του έμμεσου μετόχου της ΠΑΕ βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών.

Το ότι η χρηματοδότηση της κατασκευής του Γηπέδου, δεν σχετίζεται με «θαλασσοδάνεια» (δηλαδή δάνεια χωρίς αντίκρυσμα), αποδεικνύεται από την ύπαρξη του ίδιου του Γηπέδου, που είναι ότι πιο σύγχρονο και όμορφο υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας.

Είναι το κόσμημα και το καμάρι των Λαρισαίων και των Θεσσαλών εν γένει. Και αυτό έγινε χάρη στον μόχθο και την επιμονή και υπομονή ενός προσώπου που λέγεται Κώστας Πηλαδάκης

Η ζηλοφθονία είναι κακός σύμβουλος και δηλητηριώδες συναίσθημα. Είναι απόλυτα αναληθές ότι η Κυπριακή Δικαιοσύνη ασχολείται με το συγκεκριμένο δάνειο ή με τον κ Πηλαδάκη ή εταιρείες του Ομίλου Πηλαδάκη.

Καλούμε τον έμμεσο μέτοχο να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά αναφέρει. Είναι απόλυτα αναληθές ότι το Γήπεδο έχει μισθωθεί.

Η συμφωνία μεταξύ της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ και της ΠΑΕ είναι η παροχή υπηρεσιών με χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων συγκεκριμένες μέρες και ώρες και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ουδέποτε παραδόθηκε η κατοχή του Γηπέδου στην ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ας το καταλάβει ο κ Κούγιας. Για αυτό η ΓΗΠΕΔΟ μπορεί να παραχωρεί το γήπεδο για άλλες εκδηλώσεις ή αγώνες σε οποιονδήποτε θέλει. Αυτό δεν γίνεται σε μια μίσθωση.

Ο πρωτοετής φοιτητής γνωρίζει τις μισθώσεις. Υπάρχουν όμως και μεικτές συμβάσεις για τους αποφοίτους της Νομικής. Αυτήν τη σύμβαση έχει υπογράψει. Επίσης γνωρίζει ότι μια σύμβαση ορισμένου χρόνου (ας δει ο κ Κούγιας την επικεφαλίδα του συμφωνητικού που έχει υπογράψει) δεν ανανεώνεται αν δεν συμφωνούν και τα δύο μέρη. Η συμφωνία με την ΠΑΕ έληξε με τη λήξη της αγωνιστικής 2017-2018.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τον τσαμπουκά κανενός που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ΑΕΛ, της ομάδας μας. Οι όροι και οι προϋποθέσεις της συμφωνίας ΔΕΝ τηρήθηκαν από τον κ Κούγια και γι αυτό η ΓΗΠΕΔΟ δικαιούται να αρνηθεί να παράσχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Εφόσον συμμορφωθεί στους συμφωνημένους όρους και τις προϋποθέσεις τότε μετά χαράς να υπογραφεί νέο συμφωνητικό που πρέπει να εξασφαλίζει όμως και την καταβολή του ετήσιου συμφωνημένου ανταλλάγματος.

Η έκταση παραχωρήθηκε για να φτιαχτούν αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι δημόσιες ή δωρεάν αλλά αντίθετα προβλέφθηκε ρητά ότι η ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑ όπως άλλωστε αντίστοιχα και η ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, θα εισπράττουν κάθε έσοδο σε αντάλλαγμα του κόστους κατασκευής για κάποια χρόνια. Μετά από την παρέλευση των ετών αυτών το Γήπεδο θα περιέλθει στο Δημόσιο. Τότε όχι τώρα. Στο μεταξύ ο κ Κούγιας θα πρέπει να απαντήσει:

-εάν ασφάλισε, όπως είχε υποχρέωση, τους οπαδούς που προσέρχονται στο γήπεδο ή όχι και αν παίζει με την ασφάλεια των αγώνων και της ακεραιότητας τους.
-εάν κάλυψε, όπως είχε υποχρέωση, τις ζημιές από τη χρήση και αν έχει υπογράψει με τα χέρια του τον όρο ότι αν δεν απακαθίστανται οι ζημιές δεν δικαιούται πρόσβασης στο γήπεδο.
-εάν πλήρωσε τις δαπάνες για ρεύμα, τα ενοίκια του ραδιοφώνου και των γραφείων (για αυτά υπάρχει μίσθωση κ Κούγια).
-εάν εμπόδισε αντισυμβατικά τη διάθεση των σουιτών που διαχειρίζεται η ΓΗΠΕΔΟ.

Ας κάνει ο κ Κούγιας όποια νομική ενέργεια θέλει. Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει. Ας τηρήσει την υπογραφή του και τότε το Γήπεδο είναι ανοιχτό. Τσαμπουκάδες δεν δεχόμαστε. Είναι στο χέρι του.

* «Α και για να μην το ξεχάσω…..

Κύριε Κούγια
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που σας έβαλε πλάτη όπως του ζητήσατε στη δύσκολη πρώτη χρονιά της Β εθνικής
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ δεν τηρούσατε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις στήριξε τη προσπάθεια σας όλα αυτά τα χρόνια….
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση σας μείωσε το κόστος σας κατά 40.000 για να σας βοηθήσει.
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγους μήνες δέχτηκε να μην εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται ώστε να τα πάρει η τράπεζα και τον οποίο ευχαριστήσατε δημοσίως.
Και τέλος είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια όπως εσείς δηλώσατε δημοσίως σας έσωσε τη ζωή και δεν θα το ξεχνάγατε ποτέ , αναλογίζομαι τι θα κάνατε αν το ξεχνάγατε».

Η απάντηση του κ. Κούγια ήταν άμεση:

Δυστυχώς οι μονίμως παρασκηνιακές ενέργειες του κ. Πηλαδάκη, οι οποίες δυστυχώς πάντοτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις προσφιλείς του ώρες, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα, με αναγκάζουν να απαντήσω προσωπικά σε όλα όσα αναφέρει στην, εξαιτίας του πανικού του, τελευταία μεταμεσονύκτια δήλωσή του, την οποία και διένειμε την κατάλληλη ώρα στην εφημερίδα Ελευθερία, ώστε να μην φαίνεται αύριο η απάντηση μου και σε κάποια περιθωριακά προσφιλή του sites, τα οποία ανήκουν σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι επειδή δεν είναι δημοσιογράφοι, του χρόνου δεν θα μπαίνουν καν στο AEL FC ARENA.

Κ. Πηλαδάκη επειδή κάνατε αναφορά ότι είμαι έμμεσος μέτοχος της ΑΕΛ, άρα υπάρχει και άμεσος μέτοχος, είμαι βέβαιος ότι σήμερα, όπως κάνουν όλοι οι άντρες, και αφού πρόκειται για την αγαπημένη σας ΑΕΛ, θα τον κατονομάσετε.

Θέλω να σας πω για πρώτη και για τελευταία φορά και για το λόγο αυτό θα ανεβάσω στο site της ΑΕΛ το Ε9 της φορολογικής μου δηλώσεως, ότι εγώ σε όλη μου τη ζωή και από τα 24 μου χρόνια που άρχισα να κυριαρχώ στο λειτούργημα μου, ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν είχα συνεταιρικά ούτε video club, ούτε συνέταιρο και προστάτη τον Branson, ούτε συνέταιρο και στήριγμα τον μεγάλύτερο σύγχρονο έλληνα τραγουδιστή τον Αντώνη Ρέμο, ούτε ποτέ πήρα δάνειο για να αγοράσω το οτιδήποτε.

Δυστυχώς για εσάς και το ελάχιστο έμμισθο ακροατήριο σας στη Λάρισα, ό,τι έχω αποκτήσει το έχω αποκτήσει με 44 χρόνια επιστημονικής εργασίας και όχι με προσωπικές γνωριμίες και απολαμβάνω το γεγονός ότι λες Αλέξης Κούγιας και εννοείς δικηγόρος και λες δικηγόρος και εννοείς Αλέξης Κούγιας.

Έτσι, και μπορείτε να το πληροφορηθείτε αυτό από τον κ. Πλεξίδα, αγόρασα , δυστυχώς για εσάς και τους έμμισθους φίλους σας στη Λάρισα, και τις μετοχές της ΑΕΛ και το προπονητήριο της ΑΕΛ.

Αν έχετε κάποια άλλη πληροφορία ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Τώρα αφού υποστηρίζετε, ως νομικός πλέον, ότι δεν υπάρχει καμία σύμβαση μισθώσεως, θα σας παρακαλέσω να ρωτήσετε τον κ. Ευθυμίου για ποιο λόγο δεν το πρότεινε αυτό ως νομικό ισχυρισμό στο πρόσφατο δικαστήριο των μισθωτικών διαφορών που έγινε στις 17/5 στο Πρωτοδικείο Λαρίσης, όπου ζητάμε μείωση του μισθώματος κατά 50% και περιμένουμε την απόφαση.

Όσο για τον κωμικό ισχυρισμό σας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει κλειδιά του γηπέδου, σας προκαλώ αύριο το πρωί να απαγορεύσετε την είσοδο τόσο στους υπαλλήλους της ΠΑΕ στα γραφεία μας, όσο και στους εκατοντάδες οπαδούς μας που αγοράζουν καθημερινά εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στους κ.κ. Μιχάλη Πράσινο και Οδυσσέα Γραμμένο, τους οποίους εμείς πληρώνουμε για να συντηρούν τον τραγικό χλοοτάπητα, τον οποίον πληρώνουμε με χρυσάφι και τον οποίον εσείς εγκαταστήσατε σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο.

Αλλά επειδή η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώνει, επιτέλους απαντήστε μόλις ξυπνήσετε, δηλαδή αύριο το μεσημέρι, τι ακριβώς θέλετε:

1. Πόσα χρήματα θέλετε να σας καταβάλλουμε μηνιαίως για να χρησιμοποιούμε το AEL FC ARENA;

2. Πόσο κοστίζουν τα υπόλοιπα που θέλετε για να μην συνεχίζεται αυτή η φαρσοκωμωδία;

3. Σε ποια τράπεζα και μέχρι πότε κάθε μήνα θέλετε να σας πληρώνουμε;

4. Πόσα θέλετε για την καφετέρια και τις καντίνες του γηπέδου;

Εφόσον απαντήσετε σήμερα δεσμεύομαι να αποδεχθώ δημοσίως κάθε όρο σας και δεσμεύομαι επίσης κάθε μήνα να δημοσιοποιώ τα εξτρέ των καταθέσεων.

Υ.Γ.1 Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι μου σώσατε τη ζωή πριν τρία χρόνια σε εκείνο το ραντεβού μας στη Μύκονο, αλλά έλεος, πόσο πρέπει να το πληρώσω αυτό στη ζωή μου;

Ήδη το έχω πληρώσει με 1.500.000€!

Υ.Γ.2 Πείτε σε αυτόν που γράψατε μαζί τη σημερινή απάντηση σας και του οποίου οι μπράβοι με χτύπησαν στη Βουλιαγμένη, ότι όσα κι αν προσπαθεί να κάνει εις βάρος μου ποτέ δεν θα πουλήσω τις μετοχές της ΑΕΛ και ότι η Δικαιοσύνη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ έχει τον τελευταίο λόγο.

Υ.Γ.3 Εγώ την Πέμπτη στις 18:30 θα είμαι στο AEL FC ARENA μαζί με τους παίκτες μας, τους προπονητές μας, τους οπαδούς μας και τον ιερωμένο που θα κάνει τον αγιασμό. Εσείς που θα είστε;

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας