Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ συμφώνησε σε όλα με τον Σουάντ Σαχίτι ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την θεσσαλική ομάδα να έχει το 70% των δικαιωμάτων του και την Σκερντεμπέου να κρατάει το άλλο 30%. Με την απόκτηση του Σαχίτι η ΑΕΛ δεν θα κοιτάξει την περίπτωση του Χαλκιαδάκη ο οποίος προτάθηκε.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti. O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε».

Ανακοίνωσε Γρομητσάρη

Στην ΑΕΛ, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Γρομητσάρης. Ο Έλληνας αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΛ. Τελικά, το βράδυ της Τρίτης έπεσαν και οι υπογραφές με τον «Γρόμη» να ανακοινώνεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

http://athleticlarissa.gr/Uploads/2018/7/3bd3f2df50a164c41a870368ad8391f3_ec9df61fac9d05bd45a9996611e7ecb8_XL.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».