Τριπλή ανανέωση στον Απόλλωνα Λάρισας

Παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας θα είναι και τη νέα σεζόν ο 34χρονος αμυντικός Κώστας Κουρτεσιώτης, ο αρχηγός των “κυανόλευκων” Κώστας Χατζής και ο ακραίος οπισθοφύλακας Κώστας Σκούπρας, καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τη λαρισινή ΠΑΕ.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Κουρτεσιώτη.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή και αδαμάντινο χαρακτήρα που η “κυανόλευκη οικογένεια: του Απόλλωνα ήθελε και κράτησε κοντά της, ύστερα από τις ενέργειες του μεγαλομετόχου μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά.

Ευχόμαστε στον Κώστα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες μαζί μας».

«Στον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο αρχηγός των «κυανόλευκων» Κώστας Χατζής.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς βρέθηκε με τον Χατζή και συμφώνησε μαζί του, για επέκταση της συνεργασίας τους και για τον επόμενο χρόνο.
Έτσι ο Απόλλωνας θα έχει τον πολύπειρο αρχηγό του και ένα από τα πιο βασικά “εργαλεία” της ομάδος στην Football League και την αγωνιστική περίοδο 2018-19».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της και με τον δυναμικό ακραίο οπισθοφύλακα Κώστα Σκούπρα.

Ο Κώστας συνεχίζει λοιπόν κοντά μας, στον Απόλλωνα αλλά είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι οτι με το ήθος και την εμπειρία του θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό και τα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν φέτος το ρόστερ του συλλόγου μας.

Κώστα καλή χρονιά με πιο πολλές επιτυχίες να έχουμε…».