Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού Β. στην παρουσίαση των διαρκείας (photos)

Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου στη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν με μία λέξη εντυπωσιακή. Η αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό «παρών», δίνοντας δύναμη στους ιθύνοντες του συλλόγου να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει, με στόχο την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ποδοσφαίρου, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής, το προπονητικό τιμ (Αμανατίδης, Ζαλαώρας, Πετσιμέρης), ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, με επικεφαλής τον αρχηγό Στάθη Ρόκα, ενώ αποθεώθηκαν οι Κώστας Φλίγκος και Ντέιβιντ Ναζίμ.

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως οι τιμές, σε σχέση με την προσπάθεια ενίσχυσης που έχει γίνει από πλευράς διοίκησης είναι προσιτές και κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμβάλουν και να στηρίξουν την ομάδα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας. Τα Gold, τα οποία τιμώνται 200 ευρώ, τα οποία έχουν διάφορα προνόμια για τους κατόχους. Τα Silver που η τιμή τους είναι 80 ευρώ για όλες τις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου. Τα Fans που απευθύνονται στους οργανωμένους οπαδούς και τους ανέργους, τα οποία τιμώνται 50 ευρώ, τα Ladies τα οποία κοστίζουν 50 ευρώ και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και τα Junior για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών, τα οποία κοστίζουν και αυτά 50 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και τα φιλικά παιχνίδια.

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που απευθύνθηκαν, πρώτη μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας, στον ταμία του συλλόγου, Δημήτρη Πέγιο, για την αγορά καρτών, ενώ στον Πολυχρόνη Ζάχο έγιναν αρκετές προεγγραφές αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Δείτε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εκδήλωση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις