Ν. Τσεκούρας: Ο Ολυμπιακός αποκτά και νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας στην εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα, με την μαζική του παρουσία, προτρέποντάς τους να αγοράσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός αποκτά και νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Τσεκούρα:  «Η παρουσία σας και η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλό επίπεδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα για την εκτελεστική επιτροπή και πολύ μεγάλη βοήθεια σ’ αυτούς που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος της δημιουργίας της ομάδος.

Η βοήθεια που θα προσφέρετε αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας δεν είναι μόνο οικονομική, είναι αφενός η επιβράβευση όλων όσων έχουν γίνει στην ομάδα μέχρι σήμερα, τόσο στον οργανωτικό, όσο και στον αγωνιστικό τομέα και αφετέρου η ηθική στήριξη στους ανθρώπους αυτούς, που έχουν συμβάλλει οικονομικά στην προσπάθεια να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός Βόλου μια αξιόμαχη ομάδα, για να διεκδικήσει την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επειδή πραγματικά είμαστε συγκινημένοι από τη συμμετοχή σας και τη μαζική σας παρουσία, αποφασίσαμε για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας να αποκτήσουμε γραφεία στο κέντρο της πόλης.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, απέναντι από την Alpha Bank στον 5ο όροφο και θα είναι πολύ σύντομα έτοιμα, για να μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας, να γράφεται  μέλος, να καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές του και γενικά να είναι σε πιο άμεση επικοινωνία με τον σύλλογο.

Η έναρξη λειτουργίας των γραφείων, καθώς και οι μέρες και ώρες λειτουργίας τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θέλω να σας καλέσω να στηρίξετε την προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, γιατί έτσι θα υπάρχει ηρεμία και προσήλωση μόνο στον στόχο που έχουμε βάλει, την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι το επόμενο ραντεβού μας είναι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδος μας.

Εκεί πρέπει να είμαστε όλοι όσοι αγαπάμε και πιστεύουμε στις αξίες αυτής της ομάδας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Είμαστε βέβαιοι, ότι η δυναμική παρουσία των φιλάθλων και των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι τέτοια, ώστε να στείλει το μήνυμα προς όλους, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι εδώ για πάντα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την παρουσία σας και να ευχηθώ με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις