Το νέο μεγάλο σχέδιο Μελισσανίδη για τα Σπάτα

Με τους κατάλληλους χειρισμούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε να αγοράσει το προπονητικό κέντρο, το οποίο είχε μπει σε πλειστηριασμό λόγω χρεών της πρώην ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αφού έδωσε 3,2 εκατ. ευρώ για την αγορά των εγκαταστάσεων, δώρισε στη συνέχεια το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στο σύλλογο.

Άλλωστε, έχει δηλώσει πολλές φορές και ο ίδιος πως τα γήπεδα και τα προπονητικά κέντρα δεν ανήκουν σε πρόσωπα, δεν έχουν ιδιοκτήτες και ανήκουν απόλυτα στις ομάδες. Αυτό έκανε πράξη με την «Ένωση», αφού ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει από χθες στη «Δικέφαλος ΑΕ» και στην ΠΑΕ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στόχος του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου δεν είναι να κατασκευάσει μόνο ξενώνες για την ομάδα και τους παίκτες των ακαδημιών, αλλά ξενοδοχείο με πισίνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι τους επόμενους δύο μήνες να βγουν οι σχετικές άδειες και να ξεκινήσει η κατασκευή των δύο επιπλέον γηπέδων στο προπονητικό κέντρο, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

sport-fm.gr