Κούρτογλου: “Θα καταφέρουμε πολλά στον ΑΟ Σελλάνων”

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου αποτελεί και επίσημα τον νέο προπονητή του ΑΟ Σελλάνων. Αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον Πρόεδρο του καρδιτσιώτικου Συλλόγου, Κωστή Νούσιο, οι δύο άνδρες προχώρησαν σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Αλέξανδρο Κούρτογλου ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία.
Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Από την πλευρά του ο κ. Κούρτογλου σε δήλωσή στο επίσημο site της ομάδας τόνισε:
Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε πολλά με τη δουλειά αλλά και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα. Kάθε προπονητής θα ήθελε να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες . Θελω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του ΑΟ Σελλάνων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».
Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων κ. Κωστής Νούσιος δήλωσε:
«Η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παρουσιάζει ο ΑΟ Σελλάνων, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του κ. Αλέξανδρου Κούρτογλου.
Ως Διοίκηση πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία του και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις