Ο Δ. Δημακόπουλος, πρώτη μεταγραφή για Τοξότη

Ο Τοξότης συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Έτσι μετά τις ανανεώσεις που προηγήθηκαν, σειρά έχει πλέον η απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών, κάνοντας αρχή με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Δημακόπουλο που διαθέτει μεγάλη εμπειρία, λόγω του περάσματός του από σημαντικές ομάδες κι αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά στην πορεία της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Ο Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημακόπουλου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία της ΑΠΟΒ  και συνεχίζοντας στον Αχιλλέα Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν φοιτητής, επέστρεψε στον Βόλο για τον Σαρακηνό για 2 χρονιές και στη συνέχεια για μία χρόνια στην ομάδα της Αμπελιάς στη Λάρισα.
Ο 26 χρόνος μεσοεπιθετικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδος μας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις