Η Έναρξη προετοιμασίας του Πυράσου

Με νέο προπονητή τον Μιχάλη Βαγγόπουλο,  ο Πύρασος προετοιμάζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου,  με τον καθιερωμένο Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς να ορίζεται στις 6 Αυγούστου.
Όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση, το πρώτο ραντεβού γνωριμίας προπονητή- ποδοσφαιριστών θα γίνει κάποιες ημέρες νωρίτερα, ενώ μέχρι τώρα έχει συμπληρωθεί και το ημερολόγιο των φιλικών αγώνων,  για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η ανακοίνωση:
“Ανακοινώνεται ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 6 Αυγούστου με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση. Όπως συνηθίζεται από την ομάδα μας, η πρώτη συνάντηση γνωριμίας διοίκησης-προπονητή-ποδοσφαιριστών θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με νέα ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο του Πυράσου. Επίσης, τα φιλικά έχουν σχεδόν κλείσει εκτός από δύο ημερομηνίες και όταν οριστικοποιηθούν όλα από τον προπονητή μας Μιχάλη Βαγγόπουλο, τότε θα γνωστοποιηθούν στους φιλάθλους μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις