Χ. Σπαθής: Οι παλαιότεροι δεν θα μπορούσαμε να… λιποτακτήσουμε

Ο Χρήστος Σπαθής θα συνεχίσει να προσφέρει, ως γνωστόν, τις υπηρεσίες του στον Ρήγα Φεραίο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βελεστίνου στην προσπάθεια που θα κάνει για να επανέλθει στην Γ’ Εθνική κατηγορίας. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Χρήστος Σπαθής έκανε την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στον Ρήγα Φεραίο. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αποχωρήσω από την ομάδα του τόπου μου στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Εδώ έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και άσχημες, καθώς υπάρχουν αυτά στον αθλητισμό.

Μετά από μία πενταετία στη Γ’ Εθνική, ο Ρήγας θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εμείς οι παλαιότεροι δεν θα μπορούσαμε να λιποτακτήσουμε. Οφείλουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο να επιστρέψει η ομάδα εκεί που τις αξίζει.

Χαίρομαι που η διοίκηση έθεσε ως βασικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ρήγας είναι μεγάλο όνομα για τα δεδομένα της Α’ ΕΠΣΘ και δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική επιδίωξη. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου του Βελεστίνου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις