«Κλείνει» ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα νέα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εξτρέμ και πλησιάζει και σε μέσο.

Από την Πορτογαλία προκύπτει πως ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα και έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό παρά τις πιέσεις της Σπόρτινγκ να παραμείνει στη Λισαβόνα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του που έληξε. Ο βραχύσωμος Πορτογάλος εξτρέμ, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη περάσει ιατρικά τεστ στην Αγγλία για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Η Diario de Noticias, που υποστηρίζει πως ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα εντός της Παρασκευής, υπογραμμίζει τις πολύ καλές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ατζέντη του 22χρονου άσου, τον Ζόρζε Μέντες, επισημαίνοντας πως η Νότιγχαμ (ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού) έχει ήδη αποκτήσει τρεις παίκτες του διάσημου Πορτογάλου μάνατζερ.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται και από το μέτωπο του Γουίλιαν. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις της Φλαμένγκο και την πρόταση του Ολυμπιακού έχει μικρύνει και παρότι ακόμη δεν είναι αμελητέα υπάρχει διάθεση να καλυφθεί για να επιτευχθεί το deal και ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός να μετακομίσει στο λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σανίν Πρτσιτς, ο Βόσνιος μέσος που είχε έρθει στην Ελλάδα αλλά προτίμησε να εξετάσει άλλες λύσεις, δείχνει ξανά «ζεστός» για τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί ξανά με τη δική του περίπτωση, είτε σε συνάρτηση με την έκβαση της προσπάθειας απόκτησης του Γουίλιαν, είτε και ξεχωριστά από αυτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις