Ελευθερόπουλος: Εισέπραξα πολύ αγάπη στον Ολυμπιακό

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΕΑΚ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε, αλλά και τους φιλάθλους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:…

 

«Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι. Ήταν πολύ όμορφο. Εμείς ρισκάραμε περισσότερο και δικαιωθήκαμε. Οι παίκτες ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και εφάρμοσαν κατά γράμμα όσα είπαμε.
Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο από τον οποίο εισέπραξα πολλή αγάπη, τους ποδοσφαιριστές μου, τη διοίκηση, καθώς και τους δημοσιογράφους διότι με σεβάστηκαν.
Δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά τόσο εγώ όσο και ο Στέλιος (σ.σ. εννοεί τον συνεργάτη του κ. Βενετίδη) εργαζόμαστε με έναν ξεκάθαρο τρόπο και γι’ αυτό επιλέξαμε να μη συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό.
Από τη διοίκηση δεν έχω κάποιο παράπονο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γνώρισα τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη. Ειδικά ο κ. Τόρης είναι ένας άνθρωπος που τιμά το λόγο του 100%.
Για τους παίκτες μου έχω να πω ότι είναι πραγματικά παλικάρια. Αδικηθήκαμε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αυτοί που έμειναν ως το τέλος και ήταν παρόντες σε κάθε προπόνηση και αγώνα είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων διότι πάνω από όλα έδειξαν ότι είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια.
Μακάρι κάποιοι από αυτούς να καταφέρουν να παίξουν στο εξωτερικό, διότι το αξίζουν. Εκεί, το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται διαφορετικά και μόνο καλό θα κάνει στους παίκτες. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τους κρατήσει τότε με λίγες προσθήκες θα μπορέσει του χρόνου να κάνει πρωταθλητισμό».
Επίσης ο κ. Ελευθερόπουλος απάντησε στα εξής ερωτήματα:
Για το αν έχει συμφωνήσει με την Καλλονή: «Αυτά που ακούγονται ή γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα, ούτε θα συζητούσε ενώ ακόμη δούλευα στον Ολυμπιακό. Πάντως, θέλω να σημειώσω ότι δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους, αλλά επειδή θέλω να δουλεύω με ένα συγκεκριμένο τρόπο».
Για το πώς βλέπει το μέλλον του Ολυμπιακού: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στην επόμενη ημέρα. Από όσο ξέρω οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης ψάχνουν τις κατάλληλες λύσεις για τα διοικητικά».
Για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Football League: «Η εμπειρία που αποκόμισα από το πρωτάθλημα της Football League ήταν τεράστια. Φεύγω με την ικανοποίηση ότι με τους 18-19 ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα ως το τέλος, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις