Για τρεις παίκτες θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου

O μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου και απομένουν τα τελευταία κομμάτια, για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού, ενός επιτελικού μέσου, καθώς ενός ακόμη ακραίου μεσοεπιθετικού. Βέβαια, υπάρχει χρόνος μπροστά για να γίνουν οι τελικές επιλογές, ενώ δεν αποκλείεται αυτές οι κινήσεις να γίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, ανάλογα και με το τι θα ζητήσει ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης. Σίγουρα, θα γίνουν ακόμη κάποιες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» και στην ομάδα θα έρθουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ικανοί να αντέξουν την πίεση του πρωταθλητισμού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας άρχισε για τον Ολυμπιακό, καθώς ως γνωστόν την Δευτέρα 23 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», εκεί όπου δίνεται το επόμενο ραντεβού των φιλάθλων της ομάδας.

Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός θα δώσει ορισμένα δυνατά φιλικά παιχνίδια, μετά την επιστροφή του από το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Άρης, η ΑΕΛ, (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς). Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου η ομάδα θα αντιμετωπίσει στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» τον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα παίξει στο Βόλο με τον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική κατηγορία Θησέα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις