Η απόλυτη απαξίωση, ο απόλυτος ξεπεσμός για τον Ολυμπιακό Β.


Μοιράσου το άρθρο

Η χθεσινή συγκέντρωση-κάλεσμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο «Ξενία» Βόλου για την επόμενη μέρα της ομάδας εξελίχθηκε σε παρωδία. Ένταση, ύβρεις, λεκτική αντιπαράθεση του Δημάρχου Βόλου με μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού συνέθεσαν το σκηνικό. Αποτέλεσμα από τη συγκέντρωση δεν βγήκε, γιατί πολύ…

…απλά αρχικά με άλλο σκοπό οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συγκάλεσαν αυτή τη συγκέντρωση (να δώσουν το «παρών» επιχειρηματίες και φίλαθλοι της ομάδας που θα δεσμευτούν να βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ) και διαφορετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Από συγκέντρωση επιχειρηματιών (που δεν έγινε), παρακολουθήσαμε μια ανοιχτή συζήτηση που δεν οδήγησε πουθενά, που δεν βγήκαν συμπεράσματα ή μάλλον θα λέγαμε πως βγήκε ένα. Ο Ολυμπιακός Βόλου μόνο ενωμένος δεν είναι, η εικόνα διχασμού που βγαίνει προς τα έξω αποτρέπει ακόμη και όποιον σκεφτόταν να συμβάλει οικονομικά σ’ αυτή την προσπάθεια να… φύγει μακριά.
Αυτό, άλλωστε, τόνισε και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Σινέλης, ο οποίος έχει τη διάθεση να αναμειχθεί εκ νέου, μετά από πολλά χρόνια με τα διοικητικά της ΠΑΕ: «Δεν μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό ,όταν βλέπω να υπάρχει αυτή η διαίρεση, αυτή η ρήξη. Μας ενώνει όλους η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα έρθει αν υπάρχει διχασμός στην ομάδα».
Η πρόταση για μια ομάδα, που έχει τεθεί, βρίσκει αντίθετη μεγάλη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού και είναι σημείο τριβής και διχόνοιας στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης ήταν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους. Με την υπάρχουσα κατάσταση και χωρίς στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο του Βόλου αποχωρούν από τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Πάντως, ο σωστός τρόπος αναζήτησης επιχειρηματιών ή επενδυτή δεν είναι αυτός που ακολούθησε η διοίκηση της ΠΑΕ. Οι συζητήσεις και οι επαφές γίνονται μεταξύ των ενδιαφερόντων και εν συνεχεία υπάρχουν οι ανακοινώσεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Αυτό που επικράτησε στην ανοιχτή συγκέντρωση του «Ξενία» θύμιζε «χάβρα Ιουδαίων» και ο Ολυμπιακός μίκρυνε ακόμη περισσότερο. Η απόλυτη απαξίωση της ομάδας, ο απόλυτος ξεπεσμός. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει ανθρώπους να τους εμπνεύσει και να τους δώσει όραμα. Χωρίς ενότητα και συσπείρωση δυνάμεων η ομάδα δεν έχει μέλλον.
Και θα σταθώ στο πως έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Σινέλης: «Η διχόνοια βοηθά τους εχθρούς του Ολυμπιακού Βόλου» και αυτοί είναι πάρα πολλοί….

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις