Πρέκας και μεταγραφές Β’ Εθνικής… από τη Νίκη Βόλου

Με φόρα μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Νίκη Βόλου, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα σύνολο, ικανό να κατακτήσει την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ή εφόσον προκύψει θέση στη Β’ Εθνική (πιθανότερο σενάριο), να είναι ανταγωνιστικό και να ικανοποιεί το φίλαθλο κοινό.

Ο Λάμπρος Πρέκας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και πως να μην ηγηθεί και πάλι της προσπάθειας, όταν η δουλειά του τα δύο χρόνια στον πάγκο της Νίκης έχουν συνδεθεί με επιτυχίες και καλό μπάσκετ.

Ο Βασίλης Γιωτόπουλος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας, μετά από μία χρονιά στον ΓΑΣ Κομοτηνής όπου αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ και πρώτος πασέρ της ομάδας του.

Ο Φώτης Τάσσος με την επιστροφή του προσθέτει δύναμη και πόντους μέσα στη ρακέτα, προερχόμενος από δύο “δυνατά” χρόνια στη Β’ Εθνική με το Αγρίνιο.

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς και αυτός επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, μετά από μία καριέρα που περιλαμβάνει Α1 και συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Με Λάμπρο Πρέκα για τρίτη χρονιά

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του!

Στη Νίκη Βόλου ο Βασίλης ΓιωτόπουλοςΦωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Βολιώτης guard (26, 1.87) επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική και την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, όπου ήταν πρώτος πασέρ και τρίτος σκόρερ.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

 

 

Επιστροφή Φώτη Τάσσου στη Νίκη Βόλου

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την την συμφωνία με τον αθλητή Φώτη Τάσσο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Φώτης (30, 1.98) επιστρέφει στον Βόλο και τη Νίκη, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου και θα ενισχύσει την ομάδα μας κάτω από την ρακέτα καθώς αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

 

Στη Νίκη Βόλου και ο Μιχάλης Φρουσκλιάς

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Μιχάλη Φρουσκλιά για την ερχόμενη σεζόν.
Ο πολύπειρος Βολιώτης αθλητής (31, 1.98) ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στην ομάδα μας, έχει αγωνιστεί στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας και έχει υπάρξει βασικό μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων.
Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις από 1 έως 4 και είναι γνωστός για την έφεση του στο σκοράρισμα.
Πέρσι ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στην άνοδο του Οίακα Ναυπλίου στην Β’ Εθνική και την χρονιά που έρχεται θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στην προσπάθεια της Νίκης Βόλου για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις