Ελεύθερος ο αρχηγός της Σκιάθου Αντώνης Σαρρής

Ελεύθερος έμεινε από την ομάδα της Σκιάθου ο Αντώνης Σαρρής, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται πλέον μόνιμα στην πόλη του Βόλου  κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες να επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αντώνης Σαρρής έχει μεγάλη εμπειρία καθώς ως τα 18 του αγωνιζόταν στο νησί, έχοντας πετύχει πάνω από 100 γκολ με τη φανέλα του Σκιάθου, ενώ πριν φύγει για Θεσσαλονίκη είχε παρουσίες και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας.  
Το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία για δυο χρόνια με το Ωραιόκαστρο,  στο οποίο την πρώτη χρονιά βγήκε πρώτος σκόρερ με 18 γκολ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Θρίαμβο Παρθενίου και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα, επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί  κι από εκεί στον Βόλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αγωνιζόμενος στην ΑΕ 2002 και στον Άνθιμο Γαζή.

Ο Αντώνης Σαρρής επέστρεψε για τρίτη φορά στη Σκιάθο  τη σεζόν 2015-16 και σ’ αυτό το πέρασμά του χρίστηκε κι αρχηγός της ομάδας, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε το ρόστερ.
Την περσινή χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά, όμως ο τραυματισμός στους χιαστούς στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πηλέα,  έδωσε σύντομο τέλος στην παρουσία του για αυτή τη σεζόν, όπου πρόλαβε να μετρήσει 13 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα και μία συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Αυτή τη στιγμή ο Αντώνης Σαρρής βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του,  έχοντας καταφέρει να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει τη σημαντική πορεία του με την έναρξη του προσεχούς πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος πλέον σε ομάδα του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις