«Πρώτη» σήμερα για τον ΝΠΣ Βόλος

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΝΠΣ Βόλος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 19.30 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ για την περίοδο 2018-2019.

Φυσικά παρόντες θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί ο εξτρέμ Λυμπέρης Στεργίδης από την Παναχαϊκή, ο αμυντικός Βλάσσης Ανδρικόπουλος από τον Αιγινιακό, ο αριστερός μπακ Βασίλης Τουλίκας από τον Πιερικό και ο Άλμπερτ Ρούσσος από τον Πανσερραϊκό, καθώς και οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, ο Αργεντινός Γκαμπριέλ Λόπες Γκαρσία και ο Καμερουνέζος Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ, που αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Την αντίθετη οδό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου, έχουν ακολουθήσει μέχρι τώρα ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του και επέστρεψε στην Ξάνθη) και ο Αλέξανδρος Ζέρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα θα τελεστεί και αγιασμός. Η πρώτη συγκέντρωση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους.

Οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν προπονήσεις στο Βόλο μέχρι τις 22 Ιουλίου. Τότε θα αναχωρήσουν για την Πορταριά, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις