Οι Ισπανοί ανέδειξαν την πιο σέξι εντεκάδα του Μουντιάλ

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τους παίκτες που χύνουν πολύ ιδρώτα για να τιμήσουν το εθνόσημο, στις μεγάλες διοργανώσεις – όπως είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο – την παράσταση κλέβουν και οι σύντοφοί τους. Για αυτό τον λόγο η καταλανική Sport αποφάσισε να… τιμήσει τα κορίτσια που στέκονται δίπλα στους διεθνείς και δημιούργησε την πιο σέξι ενδεκάδα του Μουντιάλ.

Σε σχηματισμό 3-4-3 ξεκινάμε, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια την Σάρα Καρμπονέρο (Ίκερ Κασίγιας, Ισπανία). Στην άμυνα είναι η Σακίρα (Πικέ, Ισπανία), η Εβαντζελίνα Άντερσον (Ντεμπικέλις, Αργεντινή) και η Πιλάρ Ρούμπιο (Ράμος, Ισπανία).

Ως αμυντικό χαφ έχουμε την Σάρα Μπράντνερ (Σβαϊνστάιγκερ, Γερμανία), με τις Μελίσα Σάτα (Μπόατενγκ, Γκάνα) – Γιολάντε Καμπάου (Σνάιντερ, Ολλανδία) στα πλάγια και την Αν Κατρίν (Γκέτσε, Γερμανία) σε ελεύθερο ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης αποτελούν οι Μπρούνα Μαρκεζίν (Νεϊμάρ, Βραζιλία), Αντονέλα Ροκούσο (Μέσι, Αργεντινή) και φυσικά την Ιρίνα Σάικ (Ρονάλντο, Πορτογαλία).

Έχουμε, όμως, και λύσεις στον πάγκο, στην περίπτωση που χρειαστεί να δώσουμε… φρεσκάδα στην ομάδα μας.

Πρόκειται για τις Εντούρνε (Ντε Χέα, Ισπανία), Ταμάρα Γκόρο (Γκαράι, Αργεντινή), Σαμ Κουκ (Σμόλινγκ, Αγγλία) Φανί Νεγκέσα (Μπαλοτέλι, Ιταλία) και Ντανιέλα Σέμαν (Φάμπρεγας, Ισπανίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις