Ανακοίνωσε Φαμπίνιο ο Αστέρας Ιτέας

Στην πιο ηχηρή μεταγραφή της ιστορίας του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας αποκτώντας τον Φαμπίνιο Μασάντο. Ο 34χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας που σκοπεύει να επαναλάβει ανάλογη πορεία της περσινής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

Η πιο ηχηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Μετά από προσωπική επιθυμία του Προέδρου του Αστέρα Ιτέας, κ. Πέτρου Μαντούβαλου ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποιοτικότατου, πολύπειρου και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή Fabinho Machado.

Ο “Φάμπι” όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του, με το πλούσιο βιογραφικό που τον ακολουθεί (έχει αγωνισθεί σε Φιγκεϊρένσε, Αβάϊ, Ιωνικό Α’ εθν.και Β’ εθν., Εθνικό Αστέρα Β’ , Καλλιθέα Β’ , Διαγόρα Ρόδου Β’ , Φλουμινένσε Α’ Βραζιλιας, Πιερικό Β’, Αιγινιακό Γ’, ΟΦΗ Γ’, Ερμή Ζωνιανών Γ’, Πανθηραϊκό Γ’,Προοδευτική Γ’) το ήθος και την αγωνιστηκότητα που τον χαρακτηρίζει θα αποτελέσει ένα βασικό γρανάζι στην μηχανή της ομάδας μας, με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο να δείχνει έμπρακτα και ξανά, πως θέλει τον Αστέρα Ιτέας Κυρίαρχο του παιχνιδιού και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Fabinho δήλωσε : ” Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και θα αγωνιστώ για την ομάδα.Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομαδας κ. Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη του και θα δώσω το 100% έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί για να ευχαριστήσουμε έτσι τον κόσμο της ομάδας που τον θέλουμε πάντα δίπλα μας.”

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Fabinho στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις