“Μπαμ” με Παπαζαχαρία το Αιγάλεω

Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι το Αιγάλεω. Το τελευταίο του απόκτημα είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό και δεκάδες συμμετοχές στη Super League.

Η ανακοίνωση:

“Την επιπέδου Super League μεταγραφή πραγματοποίησε και αυτή την μεταγραφική περίοδο η ομάδα μας. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Γρηγόρη Παπαζαχαρία να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη τόσο στην αντίληψη όσο και στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθετικών. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας. Ο Παπαζαχαρίας γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1985 στην Επανομή (Ύψος : 1,86 m) και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Επανομής.

Το καλοκαίρι του 2001 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή και από την αγωνιστική περίοδο 2002/03 ξεκίνησε να αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα του γηραιού. Μάλιστα, την περίοδο 2004/05 αγωνίζεται σε 17 αγώνες πετυχαίνοντας 1 τέρμα ενώ την αμέσως επόμενη είχε 24 συμμετοχές βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να καταταγεί 4η και να εξασφαλίσει την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αν και τις επόμενες δύο χρονιές περιορίστηκε σε μόλις 24 συμμετοχές, το 2008/09 έχει μια γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές, από τις οποίες οι 27 ως βασικός, ενώ ολοκλήρωσε την περίοδο 2009/10 με δύο γκολ σε 20 συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ηρακλή, ο Παπαζαχαρίας είχε προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2007 βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό (παράλληλα είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του ζητώντας να μείνει ελεύθερος) ενώ τον Ιούλιο του 2009 δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία από την αγγλική Μπρίστολ Σίτυ.

Στην συνολική του παρουσία στον Ηρακλή, μέτρησε συνολικά 116 συμμετοχές και 3 τέρματα. Στις 28 Ιουνίου του 2010 έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και μετά από λίγες μέρες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στον Άρη. Το καλοκαίρι του 2013 έγινε παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και εν συνεχεία στην Εν. Παραλαμνίου (Αυγ. 2014) στην Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για ν’ αγωνιστεί με την φανέλα της Δόξα Δράμας και πέρσι με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας στην Football League.

Ο Παπαζαχαρίας έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Παίδων, της Εθνικής Νέων καθώς και της Εθνικής Ελπίδων.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω και γνωρίζω από κοντά την οικογένεια Παλτόγλου και τον κύριο Τιρτιράκη με τα καλύτερα που τους συνοδεύουν να τα διαπιστώνω σήμερα με τα μάτια μου. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο της ομάδας είναι ότι δεν έρχομαι για τουρισμό, έρχομαι για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η ομάδα και θα το δείτε στο γήπεδο, θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο της”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις